INVENTOR PORTAL KFI KFI 2020.10.05.

Inventor Portál

Az egyetemi e-mail címmel történő regisztrációt követően az Inventor Portal felületén érhetők el a bejelentésre szolgáló űrlapok (Iparjogvédelmi megoldás bejelentési űrlap, Know how bejelentési űrlap és Szoftver/adatbázis bejelentési űrlap, a továbbiakban: Űrlap). Az Űrlapok elektronikusan tölthetők ki és szerkeszthetők mindaddig, amíg a benyújtás (a „Submit” gomb megnyomásával) meg nem történik.

A benyújtást követően további szerkesztésre nincs lehetőség (hacsak az adminisztrátor nem jelöli meg újra „tervezetként”), de megjegyzések fűzhetők a bejelentéshez. Tekintettel arra, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően az írásbeli bejelentést minden feltalálónak saját kezűleg kell aláírnia, kérjük az Űrlap kinyomtatott változatának aláírását is.

Az aláírásra – a benyújtó választása szerint – a következőképpen kerülhet sor:

közvetlenül a benyújtás előtt a véglegesnek szánt verziót kinyomtatja, aláírja, beszkenneli, majd feltölti az Űrlap „Dokumentumok” részébe,

vagy

a benyújtást követően nyomtatja ki a végső verziót, írja alá és juttatja el a Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központnak (akár személyesen, akár kézbesítővel, akár a szkennelt verziót e-mailen elküldve az ip@bme.hu címre).

Iparjogvédelmi bejelentés esetében kérjük közvetlenül keressék az Innovációmenedzsment Osztályt az ip@bme.hu email címre.

Kérjük, ellenőrizzék levelezőrendszerük Spam, Levélszemét és Junk mappáit is!

LETÖLTHETŐ ANYAGOK